info@flexibleoutsourcing.com +31 (0) 85 3030 677

Flexible Outsourcing bied webshop ondernemers een tweetal grote voordelen aan die onder te verdelen zijn in; tijd & kostenbesparing.
Dit doen wij door middel van flexibele instappakketten en grote prijsvoordelen die wij kunnen aanbieden vanwege de lage arbeidskosten in Suriname. Niet te vergeten is er de efficiënte bedrijfsvoering van Flexible Outsourcing en de ervaren medewerkers die de Nederlandse taal vloeiend spreken en schrijven. Flexible Outsourcing is een jong bedrijf die aan de belangen en wensen van webshop ondernemers denkt in Nederland en meehelpt aan de ontwikkeling en groei van deze bedrijven.

Hoe werken wij?

Optimale bereikbaarheid en beschikbaarheid is noodzakelijk voor de groei van uw webshop. Bestellingen garanderen immers de voortgang en omzet van uw onderneming. Als het nu gaat het om eenmalige of langdurig lopende projecten, van klein tot groot, wij zullen u overtuigen dat Flexible Outsourcing uw organisatie geheel naar uw wensen vertegenwoordigd. Dit is mogelijk tijdens werkuren maar eventueel ook buiten kantooruren en in overleg met de opdrachtgever.

Bij elke opdracht wordt een coördinator als centraal aanspreekpunt aangesteld voor uw project. De coördinator is vanaf de start tot en met de rapportage en evaluatie verantwoordelijk voor uw project. Hij/zij draagt zorg voor een intensieve communicatie zodat u op de hoogte blijft van de voortgang en de nieuwste ontwikkelingen van het project. Indien er eventueel zaken zijn die besproken of verbeterd moeten worden, zal dit teruggekoppeld worden aan de opdrachtgever.

Waarom vanuit Suriname?

Flexible Outsourcing werkt vanuit Suriname omdat onze Surinaamse medewerkers uitstekend op de hoogte zijn van de Nederlandse cultuur en daarbij de taal vloeiend spreken en begrijpen waardoor zij goed in staat zijn de Nederlandstalige markt te bedienen. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland worden alle wensen met de klant besproken. Wij werken met korte lijnen en u heeft als klant dan ook een vast accountmanager. Deze stuurt onze collega’s aan in Suriname die zorgdragen voor de juiste afhandeling van de door uw gewenste ondersteuning. Overige voordelen om de outsourcing door ons vanuit Suriname te doen o.a.:

  • Suriname is lid van de Nederlandse Taalunie
  • Voordelige tarieven
  • Gekwalificeerd personeel
  • Nederlands sprekend personeel
  • Bekend met het Nederlandse cultuur