info@flexibleoutsourcing.com +31 (0) 85 3030 677

Het outsourcen van uw werkzaamheden biedt u vele voordelen. Outsourcen wordt in Nederland reeds door vele ondernemingen ingezet vanwege de grote voordelen:

• Kostenbesparing is altijd nummer 1 geweest om te outsourcen. Men bespaart op overhead en personeelskosten
• De onderneming kan zich nu veel beter richten op de core business waardoor er meer omzet gegenereerd kan worden
• Uw bereikbaarheid wordt langer, wat gunstiger voor uw verkoop is en zeer positief door uw klanten wordt ervaren
• Uw klanten hebben meer interactie met uw onderneming
• Meer klantcontact en hogere klantenservice gehalte?

U bespaart door het outsourcen namelijk heel veel tijd en kosten en krijgt wat meer rust in de tent. Door Offshoring naar het buitenland kunnen de financiële voordelen via ons zelfs oplopen tot wel 60%. Outsourcen naar Suriname is ontzettend populair aan het worden vanwege de lage kosten en vele overeenkomsten zoals Nederlandse voertaal, cultuur en emigranten. Wij denken daarom dat outsourcen ook voor u uitstekend kan uitpakken. Echter beseffen wij heel goed dat u dit zelf het best kunt inschatten. En dat kunt u doen door uzelf de volgende 4 eenvoudige vragen te stellen:

1. Werk ik meer dan 60 uren per week? Ja/nee
2. Kom ik aan alle nodige zaken toe? Ja/nee
3. Ben ik actief bezig op Social media gebied? Ja/nee
4. Zou ik ergens hulp bij kunnen gebruiken? Ja/nee

Als u op alle vragen Ja geantwoord heeft dan is het zeker de moeite waard om outsourcing te overwegen. Flexible Outsourcing is graag bereid om samen met u bedrijfsprocessen te analyseren om een doeltreffende strategie te bedenken. Stel het niet langer uit en vraag nu een offerte aan of bel voor het maken van een vrijblijvende afspraak .