info@flexibleoutsourcing.com +31 (0) 85 3030 677

Social media heeft zich bewezen als een uitstekend marketingplatform voor allerlei soorten bedrijven. U heeft direct contact met uw doelgroep en heeft een directe communicatie v.w.b. nieuws en/of acties. Met name Facebook is een uitstekende kans om direct in contact te komen met uw klanten,doordat zij hun mening in het openbaar aangeven. Twitter zorgt voor korte, snelle en directe communicatie met uw (potentiële) doelgroep. Door het plaatsten van foto’s via Instagram en Snapchat is het heel handig uw producten te promoten en te delen met uw fans of (toekomstige) klanten Heeft u zelf geen tijd of kennis om een goede Social Media Marketing plan op te zetten?

 

Flexible Outsourcing neemt dit geheel van u over. Van het bijhouden van uw Facebook pagina tot het regelmatig sturen van Twitter berichten. Social Media uitbesteden bespaart u niet alleen veel tijd en werk, het creëert ook nieuwe kansen. Zo kunnen wij voor u nieuwe doelgroepen aanboren en bestaande doelgroepen uitbouwen. Ook het in de markt zetten van nieuwe producten kunt u aan ons over laten. Het contact met uw klant via Social Media draagt bij aan merkbeleving en klanttevredenheid.

U bent bij ons gegarandeerd van een uitstekende prijs & kwaliteit verhouding. Stel het daarom niet langer uit en vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.