info@flexibleoutsourcing.com +31 (0) 85 3030 677

Content marketing

Het voeren van content verrijking is een zeer arbeidsintensieve en tijdrovende activiteit. Onze collega’s staan daarom graag voor u klaar om u hierbij te helpen. Dankzij onze flexibele urenpakketten kunt u overigens altijd zelf bepalen wanneer gebruik te maken van onze ondersteuning.

U hoeft het voortaan dus niet zelf te doen of uit te besteden aan dure uitzendkrachten. Hierdoor bespaart u tijd en zelfs tot wel 40% tot 60 % op uw kosten. Daarnaast behoud u te allen tijden overzicht op de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Wij werken namelijk zeer transparant. Ook hebben onze collega’s ruime kennis en ervaring met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertisement (SEA). Zij weten precies welke handelingen u moet plegen om uw webshop optimaal online op de kaart te zetten.

Uw voordeel om de content verrijking door ons te verrichten op een rij:

Lagere kosten
Flexibele urenpakketten
Periodiek inzetbaar
Vaste contactpersoon die bekend is met uw product
Snel inzetbaar

Wilt u daarnaast met uw webshop een hogere positie op Google bereiken? Dan is het ontzettend belangrijk dat uw webshop van zo compleet mogelijk content en informatie is voorzien! Denkt u hierbij b.v. aan :

Foto’s met benaming (alt tags)
Product omschrijvingen
Uitgebreide tekstinformatie
Technische details

Dit noemen wij content marketing. Het doel is hierbij natuurlijk om de klant van alle data te voorzien zodat deze een weloverwogen keuze kan maken. Dit kan natuurlijk alleen als de klant alle informatie vind op uw site aangezien de aankoop op afstand gaat. Door middel van content marketing voorzien wij uw webshop van uitgebreide informatie, waardoor uw klant niet verder hoeft te surfen op andere sites voor meer informatie. Uw site zal relevanter worden en in waarde stijgen voor de zoekmachines. Natuurlijk is een gebruiksvriendelijke site hier ook van cruciaal belang! Als de klanten snel bij de gewenste product of dienst beland zal deze sneller een aankoop doen en langer blijven hangen op uw site.