info@flexibleoutsourcing.com +31 (0) 85 3030 677

Flexible Outsourcing is gevestigd aan de Keizersgracht 97-99 te Amsterdam. Dit is tevens ons bezoekadres waar u altijd langs kunt komen voor informatie over ons bedrijf, diensten of werkwijze. Op ons kantoor in Suriname, Paramaribo zijn onze medewerkers gevestigd. Hier worden de werkzaamheden verricht voor onze klanten. Ons doel is om de outsourcing in Nederland voor webshop ondernemers kostenbesparend en laagdrempelig te maken door een nieuw flexibel outsourcing concept te introduceren. Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige en een professionele ondersteuning aan voor uw webshop activiteiten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dit staat centraal in onze dienstverlening.

Waarom samenwerken met Flexible Outsourcing?
Flexible Outsourcing is een jong en dynamisch bedrijf die beschikt over ervaren en toegewijde medewerkers die iedere opdracht van de klant naar tevredenheid willen uitvoeren. Daarnaast onderscheiden wij ons door te werken met duidelijke en gedefinieerde diensten die flexibel in te delen zijn tegen een voordelig urenpakket. Daarnaast zijn wij flexibel met het bieden van ondersteuning tegen een zeer laag all-in tarief. Hierbij krijgt u van tevoren duidelijk aangegeven wat u van ons kunt verwachten qua werkzaamheden. Ons motto is dan ook KIS (Keep It Simple), wat terug te zien is in al onze interne- en ook externe processen. Kwaliteit en performance staan hierbij hoog in het vaandel. Andere voordelen zijn;

  • Beste kwaliteit & prijsgarantie
  • Flexibele urenpakketten
  • Professionele outsourcing partner met ervaring
  • Heldere en duidelijke rapportages
  • Verbetering van webshop activiteiten
  • Meer rust in de tent
  • Verhoging van uw social media bereik
  • Proactieve acquisitie voering
  • Heldere en duidelijke rapportages

 

MISSIE: Onze missie en doelstellingen kan men als volgt omschrijven:

Een professionele verruiming van outsourcing op basis van flexibele ondersteuning voor webshop ondernemers in Nederland. Dit doen wij op basis van flexibiliteit en met de beste & scherpste prijs-kwaliteit garantie. Hierdoor krijgt uw onderneming een nog professionelere uitstraling zodat u zich verder kunt ontplooien.

VISSIE: Wij richten ons op het opbouwen van een lange termijn partnerschap met al onze klanten. Ons doel is; een scherp concurrerende marktpositie innemen als kwalitatief hoogstaand outsourcing bedrijf in Nederland.