info@flexibleoutsourcing.com +31 (0) 85 3030 677

U heeft slechts een kans om een goede eerste indruk te maken en die is meestal blijvend. De allereerste indruk kan positief of negatief zijn. Het komt zelden voor dat een eerste indruk die negatief is, verandert naar een positieve indruk. U krijgt zelfden of nooit de mogelijkheid voor een 2e herkansing. Onderstaande punten zorgen ervoor dat onze medewerkers continue bezig zijn met het maken van een goede ‘’eerste “ indruk van uw bedrijf.

 • Persoonlijke aandacht
 • Klantvriendelijkheid
 • Nakomen van beloften en afspraken
 • Onze professionele houding
 • Interesse, hulpvaardigheid en betrouwbaarheid
 • Goede service

Klantvriendelijkheid, optimale bereikbaarheid, persoonlijke aanpak met een professionele en perfecte afhandeling. Dit zijn enkele kernwoorden die onze dienstverlening definiëren. Door meer samen te werken garandeert u uw klant een optimale professionele service en dienstverlening. Geef uw klanten de service die zij verdienen. Gesprekken worden geheel volgens uw richtlijnen afgehandeld en zorgen voor een positieve klantervaring. Belangrijke informatie wordt altijd worden genoteerd en aan u gecommuniceerd.

VIRTUELE RECEPTIE:
Het komt vaak voor dat u als ondernemers niet altijd in staat bent om uw klanten telefonisch te woord te staan. Flexible Outsourcing kan hierbij een goede uitkomst bieden door uw gesprekken aan te nemen en uw klanten op een professionele manier te woord te staan. Wij houden uw klantcontact persoonlijk doordat zij direct een medewerker aan de lijn te krijgen in plaats van keuzemenu’s of lange wachtrijen. Onze medewerkers staan uw klanten professioneel te woord en zorgen voor de juiste afhandeling. Wij hebben ruime ervaring en hanteren een werkwijze die aansluit op uw gewenste bedrijfsprocessen.

TELEFONIE OUTBOUND:
Heeft u oude klanten bestanden of wilt u bestanden updaten? Dan kunt u vanaf nu gebruik maken van onze kantenservice outbound service. Ook kunt u onze service gebruiken voor het opschonen van oude bestanden, acquisitie en/of marketing activiteiten. Voor al u tijdrovende bel activiteiten waar u personeel zelf geen tijd voor heeft is het heel eenvoudig om deze taken aan ons uit te besteden. Onze medewerkers zullen uw klantenservice met de juiste zorg en service hanteren naar uw klanten uit. Denkt u bijvoorbeeld ook aan :

 • Enquetes
 • Klachtafhandeling
 • Live chat
 • Webcare
 • Klant revieuws

Onze medewerkers hebben continue aandacht voor de klant, stellen de juiste vragen en maken voldoende notities.

U bent bij ons gegarandeerd van een uitstekende prijs & kwaliteit verhouding. Stel het daarom niet langer uit en vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.